Quin gran editor el gedit!

Quin gran editor el gedit. Fa uns dies que treballo en una aplicació en Php des de diferents aules de la UdL i com que no hi ha instal·lat el meu estimat Bluefish i dubto que em deixessin la contrasenya de root (ay que disfrutaríem), m´he acostumat a utilitzar el gedit. Té dues coses: obre fitxers de text i ressalta en colors les diferents parts del codi, com ara un ‘if’ o un operador ‘==’. Ara he obert un fitxer de javascript i els colors son realment ben trobats, discrets però eficaços. Es la simplicitat funcional. De fet amb el Bluefish no faig servir gaire les funcions de generació automàtica de codi (per exemple si vols posar una imatge en html, et surt un menú que et deixa triar-la i configurar-ne els paràmetres de visualització), així doncs vindria a ser el mateix.

1 comment so far

  1. KGUN10 on

    Suposo que t’ha passat com a mi quan vaig descobrir el Apple.
    Els programes [en regla general] tenen 4 botons per fer les funcions mes habituals, sense tota la palafarnaria de opcions i paletes que no utilitzes mai!
    I aixi t’acabes adonant que portes 10 anys utilitzant el Photoshop senzillament per redimensionar una foto de 1024×768 a 640×480!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: